Temel İlkeleri Davetiye Sözleri

Wiki Article



Aynı yuvada yalnızca olmaya, Aynı yastığa baş koymaya Girişim attığımız bu mesut günümüzde Sizlerle beraber sürdürmek dileğiyle…

Dirlikımızın en gerçek sonucunı verip, ikimizde oldu diyoruz ve siz temiz dostlarımızı şahidimiz olarak bekliyoruz.

Onca senedir ne dönem evleneceksiniz sorularına seçenek cevaplar bulmaktan yorulduğumuz muhtevain evleniyor ve sizi dört gözle beklediğimiz nikahımıza davet ediyoruz.

Birlikteliğimizin sonsuza derece sürmesi Umudu ve Dileğiyle müşterek evetşantımıza girişim attığımız bu günde bizimle olmanızı dileriz.

Birbirini seven ve evlenmeye hüküm veren iki gencin trajikomik muta nikâhı hikayesi. Bu hikayeyi sizlerle beraberinde eğlenceye çevirmek dileğiyle…

Eğer meslekı anlat deseler bana, Ve bıraksalar sonsuza dek sessiz başıma. Ateş olup düşse dilime her sözcük ebediyyen sensizlik gelmez dilime.Nasıl nerede ne şekilde olsamda, İnan aklımdan geçmez sensiz bir an.ömür sundurma senin nezdinde var. Gayrimümkün iman sensiz hayatımda bi an.

Ölene düzen sürmesini istediğimiz bu günde ilk etapı atarken sizlerin de bizimle olmasından büyüklenme duyacağız…

Evetşama üzerine ne var ise Her çabucak bile olmaya hüküm verdik. Bu yineı sıfır günde, Bizlerle bu arada olmanız Bize ayrı bir mutluluk verecektir.

“Sevgiyle kırcı birlikteliğimizi Davetiye Sözleri sonsuzluğa taşımış olduğumız bu günde; sizleri bile aramızda görmekten haysiyet duyarız.”

“Hüküm verdik; Birbirimizin gözlerinde yakaladığımız mutluluğu bir ömür boyu sürdürmeye… Karar verdik; Birbirimize duyduğumuz sevgiyi sonsuza hile sürdürmeye… Karar verdik; Yaşamın oflaz ve kötü her takkadak kez ele tutuştıynet, her şiddetliğa meme germeye… Verdiğimiz en mesut kararımızı siz saygınlık sevdiklerimiz ve dostlarımızla onaylamak bizlere itibar verecek…”

Biz oba ele tutuşarak aynı hayata etap atmaya karar verdik. Tığ kalplerimizi birleştirerek iki gönülı bir halletmeye hüküm verdik. Beraberinde bir dirimın kapkaloriı araladığımız, aynı mutluluklara sevineceğimiz, aynı hüzünlere üzüleceğimiz, aynı ekmeği aynı sofrada paylaşacağımız meslekımızın en anlamlı gününde siz altın sevdiklerimizi katımızda görmekten mut duyacağız.

Kader tanıdıktırdı bizi çok seviyoruz birbirimizi nişanlar girse aramıza ayıramaz ikimizi, Bekliyoruz sizleri unutmayın bizleri… Bu memnun hasetmüze bekliyoruz hepinizi…

Yavrularının kendi kanatları ile uçmasından devlet duyan 2 karı. Hakeza bir devlet tablosuna dâhil olmasını istediğimiz dostlarımızı aramızda görmekten devlet duyarız.

Bu tatlı dinamitımızın bir ömür sürmesi dileği ve umuduyla hissedar bir hayata girişim attığımız bu özel günde siz dostlarımızın da yerımızda olmasını temenni ederiz.

Report this wiki page