Davetiye Sözleri Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article



Birlikteliğimiz ebedi olması , dirlik ve esenlik içre hissedar bir yaşlakin hamle attığımız bu günde szi dostlarımızı katımız da görmekten saadetli olacağız…

Kader tanıştırdı bizi Çok seviyoruz birbirimizi Nişanlar girse aramıza ayıramaz ikimizi Bekliyoruz sizleri Unutmayın bizleri Bu hümayun günümüze Bekliyoruz hepinizi.

Biz aşk filmimizin kafarollerinde yerimizi almış olduğumızda, siz saygınlık dostlarımızı da mutluluğumuza partner bulunmak hesabına aramızda görmek istiyoruz……

• Aradık bir ömür birlikteliğin adını, bulduk cevabımızı: delilik. Bir bilene danışkurum dedik, aldık cevapımızı sefillik. Ki ne derse desin verdik sonucumızı: evlilik

“Aşkımızın sıkıntısızıntısına kapılarak, bekarlığın sultanlığı limanına veda ettiğimiz bu gece, mutluluğa varırken cenahımızda olmaya ne dersiniz?”

Birbirlerini seven ve evlenmeye karar veren iki gencin trajikomik tezevvüç hikayesi. Sakın kaçırmayın!

Sonsuz hatır yolunda attığımız bu ilk adımda bizi ama bırakmamızı istiyoruz… eğlence törenimizi beklmanızdan kocaman haysiyet duyacağız…

• “Sevgiyle mahmul birlikteliğimizi sonsuzluğa taşımış olduğumız bu günde; sizleri bile aramızda görmekten izzetinefis duyarız.”

Cenabıhak’ın emrini, Peygamberimizin kavlini yerine getireceğimiz en özel hasetmüzde siz bile mutluluğumuza ve yeni yaşamımıza girişim attığımız esas eş çıkmak ister misiniz?”

Bir ömür sürmesini istediğimiz bu mutluluğumuzun kafalangıcında siz ömre bedel dostlarımızı da aramızda görmekten onur duyarız.

Bekarlık limanından saadetler diyarına Davetiye Sözleri kut adlı gemiyle yolculuğa çıkıyoruz. Bizi uğurlamaya gelirseniz seviniriz. 

Aradık bir ömür birlikteliğin adını, bulduk cevabımızı: delilik. Bir bilene danışçekicilik dedik, aldık cevapımızı sefillik. Kim ne derse desin verdik sonucumızı: evlilik

Yavrularının kendi kanatları ile uçmasından bahtiyarlık duyan 2 ocak. Hakeza bir devlet tablosuna dâhil olmasını istediğimiz dostlarımızı aramızda görmekten kut duyarız.

“Aşkımızın akıntısına kapılarak, bekarlığın sultanlığı limanına veda ettiğimiz bu akşam, mutluluğa varırken canipımızda olmaya ne dersiniz?”

Report this wiki page